Patchwork Sommer Daghøjskole

Tante Andante

 

Nu kan du hos Tante Andante komme på sommer daghøjskole med en uges koncentreret patchwork. Du kan komme en uge med Dorte Gjelstrup, hvor der vil blive syet artquilts eller en uge med Anne-Pia Godske Rasmussen, hvor der bliver syet mere traditionelt patchwork efter Anne-Pia’s egne mønstre.

 

Dorte underviser i uge 27, og Anne-Pia i uge 28. Mandag til fredag, alle dage kl. 9.00-20.00, der vil være undervisning hver dag mandag kl. 10-18, tirsdag og onsdag kl. 10-17, torsdag 10-18 og fredag kl. 10-16, resten af tiden arbejdes videre på egen hånd. Tanten er til stede hele tiden.

 

Kurserne er med fuld forplejning dvs. morgenmad, frokost, eftermiddagskage samt aftensmad med lille dessert alle fem dage. Der vil være vand/saftevand til alle måltiderne. Kaffe og te vil der være adgang til hele tiden. Sodavand og vin kan købes.

 

Kursusbeskrivelser:

Uge 27: ”Fra ide til færdig quilt” v/Dorte Gjelstrup

Med udgangspunkt i et eller flere billeder som kursisten selv medbringer, arbejdes med ideer og farveholdninger i skitsebøger. Forskellige teknikker afprøves og ideerne konkretiseres efterhånden, som de arbejdes igennem. Herefter arbejdes videre i stof og tråd og andre textile materialer med henblik på at sy en hel unik artquilt. Kurset er for øvede/let øvede.

Uge 28: ”Anne-Pia’s design” v/Anne-Pia Godske Rasmussen

Kurset henvender sig til alle der har lyst til at sy tasker, poser, punge, etuier, dækkeservietter og mugrugs mm., hver med deres finesse. Dertil inspiration til projekter der kan give lidt svind i restekurven. Alle modeller og teknikker bliver gennemgået trin for trin og alle har tilhørende beskrivelse, med tekst og illustration. Modellerne bliver syet på symaskine og med lidt montering med nål og tråd.

 

Når uge 28 nærmer sig bliver der sendt yderlig info om hvilke materialer og tilbehør, der bliver behov for. Særlige ønsker modtages gerne, senest i  uge 24. Kurset er for alle.

 

Pris, tilmelding/framelding

Pris for hele ugen er kr. 3.350,- og tilmelding foregår enten via mail info@tante-andante.dk eller i butikken. Ved tilmelding betales et tilmeldingsgebyr på kr. 500,- restbeløbet dvs. kr. 2.6850,- betales senest en måned før kursusstart.

Ved framelding frem til en måned før kursusstart refunderes kursusbeløbet dog fratrukket tilmeldingsgebyret. Ved senere framelding refunderes intet.